Steps to Make Speedy Fleischschnacka (escargots de pâte à nouille à la viande)

Fleischschnacka (escargots de pâte à nouille à la viande)

Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Recipe of Ultimate Fleischschnacka (escargots de pâte à nouille à la viande). It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Let's face it, cooking is not just a priority in the lives of every man, woman, or child on Earth. In fact, way too people have made learning to cook a priority in their lives. Which means that we often rely on foods and boxed blends instead of taking the effort to prepare healthy food for the families and our own personal enjoyment.

The same holds true for lunches when we often resort to a can of soup or even box of macaroni and cheese or any other similar product instead of putting our creative efforts into making an instant and easy yet delicious lunch. You will observe many ideas in this article and the hope is that these thoughts won't only allow you to get off to a wonderful start for finishing the lunch rut we all look for ourselves in at any point or another but also to use new things on your very own.

For those that are expecting to add wholesome cooking customs in their daily patterns, you will find no more funds available than ever before to be able to help you in those endeavors. You can search for the services of a professional nutritionist, your health care provider can provide advice, you will discover all types of books on healthy eating, cooking, and alive at the regional library, and the Internet is a superb way to obtain kinds of advice once it involves developing a healthier life style all around.

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Many things affect the quality of taste from Fleischschnacka (escargots de pâte à nouille à la viande), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Fleischschnacka (escargots de pâte à nouille à la viande) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Fleischschnacka (escargots de pâte à nouille à la viande) is pour environ 20 petites pièces. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Fleischschnacka (escargots de pâte à nouille à la viande) estimated approx prépa 30 min + repos et 20 min de cuisson.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Fleischschnacka (escargots de pâte à nouille à la viande) using 12 ingredients and 11 steps. Here is how you cook it.

Spécialité alsacienne qui se réalise idéalement avec les restes d'un pot-au-feu. #Alsace

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Fleischschnacka (escargots de pâte à nouille à la viande):

  1. 200 g farine
  2. 3 oeufs + 1 pour la farce
  3. 75 g semoule fine de blé dur
  4. 5 cl d'eau
  5. 250 g viande (en général les restes de pot-au-feu sinon boeuf haché)
  6. 100 g légumes cuits (carotte, poireaux, navets..)
  7. oignon
  8. persil
  9. beurre
  10. bouillon de pot-au-feu
  11. sel
  12. poivre

Steps to make to make Fleischschnacka (escargots de pâte à nouille à la viande)

  1. Pour la pâte à nouilles : Travailler la farine avec les 3 oeufs, un peu de sel et la semoule. Bien mélanger et ajouter l'eau au fur et à mesure pour obtenir une pâte homogène. Faire une boule et laisser reposer 1 heure.
  2. Pour la farce : Préparer le bouillon en mettant 1 litre d'eau à chauffer avec le cube pot-au-feu (ou utiliser le bouillon du pot-au-feu de la veille) et les légumes finement hachés.
  3. Pendant ce temps, faire suer l'oignon dans une poêle avec un peu d'huile et ajouter la viande pour la saisir doucement. Lorsqu'elle est cuite, laisser refroidir et réserver (ou encore une fois, utilisez des restes de viande).
  4. Quand les légumes sont cuits, à l'aide d'un chinois, filtrer le bouillon pour les récupérer. Bien les égoutter et réserver. Garder également le bouillon qui servira pour la suite.
  5. Mélanger la viande et les légumes bien refroidis avec le dernier œuf pour lier la farce. Ajouter un peu de farine pour donner de la consistance.
  6. Pour la suite, étaler la pâte en forme de carré ou rectangle puis recouvrir de farce sur la totalité en veillant à laisser tout de même 2 cm de pâte sur le bord haut qui permettront de souder le boudin.
  7. À partir du bord du bas, commencer à rouler la pâte pour former ce boudin en veillant à bien serrer. Lorsque vous arriverez en haut, humidifier la bande de pâte et terminer de rouler pour bien fermer le boudin.
  8. Placer ce boudin 5 à 10 minutes au frais (idéalement congélateur). Cela permettra de faciliter la découpe.
  9. Après ce temps, sortir le boudin et tailler des tranches (pas trop épaisses) afin de former les escargots.
  10. Pour la cuisson, les faire d'abord dorer à la poêle dans un peu de beurre, de chaque côté, pour les solidifier puis ajouter du bouillon au 3/4 et laisser pocher à feu moyen. La pâte va absorber le bouillon et lorsqu'elle est bien gonflée et tendre, c'est prêt !
  11. Servir bien chauds avec un fond de bouillon dans l'assiette et une salade verte à côté.

Additionally you will discover as your own experience and confidence grows that you will see your self increasingly more frequently improvising as you go and adjusting meals to meet your own personal preferences. If you prefer more or less of ingredients or would like to generate a recipe somewhat less or more spicy in flavor you can make simple alterations on the way to be able to attain this objective. Quite simply you will start in time to create recipes of one's personal. And that is something you won't fundamentally learn when it has to do with basic cooking skills for beginners however you would never learn if you didn't master those simple cooking abilities.

So that is going to wrap this up for this special food Step-by-Step Guide to Make Any-night-of-the-week Fleischschnacka (escargots de pâte à nouille à la viande). Thank you very much for reading. I am confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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